Je coach

Mijn naam is Liesbeth Meulmann. Langere tijd heb ik me afgevraagd ‘is dit nu later als ik groot ben’? Mijn gedachten bepaalden mijn stemming en mijn gedrag. Dat betekende dus, dat als ik mijn stemming en gedrag wilde veranderen, ik mijn gedachten moest onderzoeken. Ik moest als het ware een nieuwe bril opzetten. Inmiddels kan ik zeggen dat het volwassen zijn en alles wat daarbij hoort, mij steeds meer bevalt. Iedere dag leer ik weer wat bij van mijn zoon, mijn man, vrienden, familie, collega’s, mijn klanten en zelfs van mijn hond. Elke ontmoeting, elk vraagstuk of ‘probleem’ vraagt een open houding van mij.

Humor is voor mij een belangrijk middel om te relativeren, ook in de coachingsgesprekken. Ik neem geen blad voor de mond, kan confronterend zijn, maar zal me, met al wat ik in me heb, inzetten jou verder te helpen. Hiervoor is het belangrijk dat er een klik is, dat jij op je gemak bent bij Buro Eigen-Zinnig en het gevoel krijgt stappen te kunnen zetten in de, voor jou, goede richting. Een andere kijk op de zaak kan al heel veel lucht en licht geven. De verandering begint in en bij jou.

In 1996 ben ik afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Al 20 jaar begeleid ik volwassenen. In eerste instantie in hun zoektocht naar werk en in activering tijdens (dreigende) arbeidsongeschiktheid, om vervolgens in 2008 te starten met mijn eigen coaching buro. Hier coach ik zowel volwassenen in hun persoonlijke vraagstukken, als opvoeders met onzekerheden in de omgang met hun kinderen. Regelmatig overleg ik met collega’s, maak ik gebruik van intervisie en blijf ik mijzelf ontwikkelen door o.a. bijscholing.